luni, 29 aprilie 2013

ECHIPAMENTE si DISPOZITIVE SPIONAJ, SUPRAVEGHERE, PAZA, PROTECTIE, ANTIFURT, SECURITATE

PIX STILOU SPION 007 cu MEMORIE INTERNA 4 GB CAMERA ASCUNSA MINI APARAT de FOTOGRAFIAT MICROFON REPORTOFON GOLD SPY PEN PROFESSIONAL BIN HUANG-08
 Un pix obişnuit, cu un mini-aparat de fotografiat.
Cu acest produs puteti face inregistrari video (cu sunet şi culoare) de inalta definitie şi fotografii cu o claritate foarte buna.
Caracteristici: 
-     - Functii: Foto, Video, Audio (reportofon), PC Webcam
- Sisteme de operare: Windows me / 2000 / XP / 2003 / Vista, Mac O/S, Linux
- Nu are nevoie de drivere
-     - Unghi de filmare: 72 grade 
-     - Memorie interna incorporata: 4GB
- Microfon de inalta calitate
-     - Format foto: JPEG 640 x 480
- Cadre: 30/s (30 fps)
-     - Rezolutie video: 1280 x 960 pixels
-     - Dimensiune fisier video: >500 KB / min
-     - Format Video: AVI
-    - Inregistrare in timp real
-    - Capacitate de inregistrare: aprox. 3 ore / 4 Gb
- Baterie: 220 mA, 3.7 V  
- Durata de viata a bateriei: 100 min (filmare continua)
- Output: USB 2.0
-       Incarcare: se incarca prin intermediul cablului USB. Pe durata incarcarii, LED-ul rosu se va aprinde intermitent, iar cand acesta se va stinge, bateria este incarcata complet. Pentru a economisi din energia bateriei, la un interval de 5 secunde dupa inceperea inregistrarii, indicatorul luminos se va stinge, dar pixul va inregistra in continuare.
-       Utilizare: cand se utilizeaza si LED-ul rosu incepe sa se aprinda intermitent, bateria este consumata si necesita reincarcare. Pixul are un sistem de protectie care salveaza automat fisierul in curs de filmare chiar inainte de oprirea dispozitivului.
-       Distanta maxima recomandata pentru inregistrare: 2-3 metri (video), 1-2 metri (audio)
Specificatii: 
- Dimensiuni: 152 x 15 mm 
- Greutate: 162 g 
-  Baterie: Li - Ion
Pachetul contine:
- 1 Pix spion cu camera video
- 1 Adaptor date USB 2.0
- 1 incarcator priza / 220 V
- 1 manual utilizare in limba engleza
Atentie! Produsul nu vine insotit de card micro SD!!!
Incarcarea se face de la mufa USB a calculatorului.
 Camera are urmatoarele functii:
1. Inregistrare video cu sunet
2. Inregistrare Foto
3. Web cam
Pret 139 RON
CAMERA VIDEO FALSA cu INCARCARE SOLARA cu LED ROSU IR INFRAROSU FLASH EXTERIOR INTERIOR WATERPROOF pentru SUPRAVEGHERE PROTECTIE PAZA ANTIFURT SECURITATE + BATERII CADOU DUMMY CAMERA VIDEO SECURITY AS SEEN ON TV
Replica 100% a unei camere metalice de exterior cu IR: Camera de supraveghere video falsa cu incarcare solara arata identic cu o camera de supraveghere metalica de exterior cu infrarosu. LED-ul rosu palpaie constant pentru a avertiza infractorii, iar "cablul video" este vizibil si merge de la camera pana in suport.
Camera falsa video se alimenteaza cu energie prin panoul solar cu care este dotata si puteti pune 2 baterii reincarcabile / acumulatori NiMH tip AAA (neincluse in oferta!), care ziua se vor incarca si noaptea vor furniza curent camerei.
Camera de supraveghere falsa nu necesita niciun fel de alimentare sau intretinere.

Montata intr-un loc vizibil, aceasta camera video falsa cu incarcare solara va descuraja imediat posibilii infractori.
Camera de supraveghere falsa este o solutie simpla si foarte eficienta pentru protectia locurilor izolate, locuintelor sau spatiilor comerciale.
Panou solar pentru alimentare si incarcare: Camera de supraveghere falsa nu necesita niciun fel de alimentare sau intretinere.
Odata montata, va functiona NON-STOP.

Are un LED puternic rosu care clipeste si avertizeaza constant prezenta camerei video. 
Camera falsa - solutie simpla, ieftina dar eficienta: Asemeni unei sperietori din lanul de grau, camera de supraveghere falsa va alunga posibilii infractori sau hoti doar prin simpla prezenta.
Pusa intr-un loc vizibil, insotita de un semn cu "OBIECTIV SUPRAVEGHEAT VIDEO", camera falsa se va dovedi foarte eficienta.
O camera de supraveghere video cu infrarosu reala este mult mai scumpa, necesita alimentare, montare de catre specialisti si intretinere constanta. Cu aceasta camera video falsa puteti obtine acelasi efect, dar mult mai ieftin.
Ideala pentru protectia locurilor izolate sau mici afaceri: datorita faptului ca nu necesita curent sau intretinere si se monteaza usor aceasta camera falsa este foarte utila pentru supravegherea masinii in parcare, supravegherea cabanelor sau caselor de vacanta izolate, depozitelor sau altor bunuri izolate (stupi de albine, etc.).

Totodata camera de supraveghere falsa este o solutie potrivita si micilor intreprinzatori care au diferite spatii comerciale si doresc sa previna spargerea sau vandalizarea lor. Pusa intr-un loc vizibil la intrarea in magazin, replica originala de camera supraveghere va alunga cu succes raufacatorii.
Specificatii:
- LED rosu pentru avertizare care clipeste constant
- Nu necesita alimentare, se incarca prin panoul solar
- Montare usoare si rapida, suruburi incluse
- Potrivita pentru exterior dar si interior

- Waterproof (rezistenta la ploaie)
- Ideala pentru cabane, depozite, parcari
- Solutie ieftina si eficienta

Caracteristici principale
  • Pentru exterior
  • Modul solar integrat
  • Aspect autentic
Descriere
Această cameră falsă de supraveghere seamănă foarte mult cu o cameră veritabilă şi de aceea poate fi folosită pentru a intimida potenţiali răufăcători. Camera este concepută pentru a fi folosită în exterior. Alimentarea se face prin 2 acumulatori NiMH AAA (vă rugăm comandați separat), ce sunt încărcate de modulul solar integrat.

Pachetul include
  • Cameră falsă
  • Suport de perete
  • Manual de utilizare
  •  3 suruburi + dibluri
  •  sticker CCTV
  • CADOU 2 baterii AAA TOSHIBA
Date tehnice

Dimensiuni: (l x Î x A) 83 x 155 x 200 mm (cu suport)
Tensiune de funcţionare: 2,4 V/DC

Pret 69 RON

ocazie ocazii superocazie superpret pret cel mai ieftin ieftina ieftini ieftine preturi mici fara concurenta superoferta megaoferta oferta oferte trendy superfita ultima fita must have idei de cadou cadouri cadoul perfect pentru ziua lui sotului iubitului prietenului ei mamei sotiei nevestei femeii indragostitilor 1 8 Martie zi de nastere aniversare promo promotie promotii superpromotie modern la moda model nou 2016  masini aparate profesionale  reducere reduceri lichidare stoc stocuri 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu